Primavara aduc speranta bolnavilor

 

Adriana Caruntu Fundatia Bucuria Ajutorului

22.35% Complete
2,235 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fundatia Bucuria Ajutorului- Centrul de Îngrijiri Paliative Sfantul Nectarie din Bucuresti ofera servicii de ingrijiri paliative spitalicesti pentru pacientii cu afectiuni oncologice aflati in stadiu III si IV.

In perioada 2006 - 2021 au fost ingrijiti 4000 beneficiari din Bucuresti si din alte judete ale tarii printre care 500 cazuri sociale, iar lunar beneficiaza de ingrijiri paliative 50 pacienti, la care se adauga un numar de 300 de apartinatori care primesc consiliere psihologica, spirituala si suport in perioada de doliu.

Fondurile sunt stranse pentru ingrijirea paliativa.

Fiecare donatie conteaza! 

Ce poti face?

1. Poti sa oferi o donatie apasand pe butonul ,,Vreau sa fac o donatie!

2. Poti sa fi galantom si sa sprijini aceasta cauza.

3. Poti sa distribui acest proiect catre prieteni

Va invit in primavara anului 2021 sa fim alaturi de bolnavi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizatiei: sprijinirea persoanelor singure, copiilor și familiilor aflate în situații de dificultate prin programe de asistență socială și spirituală, care promovează dialogul și solidaritatea socială, în vederea îmbunătățirii calității vieții și a păstrării demnității umane.

Primavara este anotimpul bucuriei si al sperantei...

Va propun in aceasta primavara sa aducem speranta pacientilor din ingrijiri paliative.

Date despre organizatie:

Fundatia Bucuria Ajutorului - Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie din București oferă servicii de îngrijiri paliative spitalicești pentru pacienții cu afecțiuni oncologice aflați în stadiul III și IV.

În perioada 2006 - 2021 au fost îngrijiți un număr de 4.000 pacienți din București și din alte județe ale țării, printre care un număr de 500 cazuri sociale, iar lunar beneficiază de îngrijiri paliative 50 pacienți, la care se adaugă un număr de 300 aparținători care primesc consiliere psihologică, spirituală și suport în perioada de doliu.

 

Acest proiect isi propune sa sprijine activitatea de ingrijire paliativa a pacientilor internati in centru. Banii vor fi folositi pentru echipamentul de protectie al echipei care lucreaza in ingrijiri paliative: masti, manusi, halate de unica folosinta, combinezoane, viziere si botosei.

Ce puteti face: 

- puteti sa oferiti o donatie 

- puteti sa distribuiti acest proiect catre prieteni 

 

 

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

8 Donații

Anonymous

200 RON
27 Apr 2021

Anonymous

30 RON
01 Apr 2021
In memoria mamei mele, Maria Pantea.
01 Apr 2021

Anonymous

700 RON
Doamne, ajută!
31 Mar 2021
31 Mar 2021

Anonymous

155 RON
30 Mar 2021
Va rog sa acceptati aceasta donatie in memoria mamei mele, Coman Lenuta. Urma sa vina la centrul dumneavoastra pentru ingrijiri, insa, din pacate, nu a supravietuit virusului si nu a mai ajuns... Va multumesc si multa putere sa aveti grija de toti cei care au nevoie!
30 Mar 2021

Anonymous

300 RON
10 Mar 2021
Adriana Caruntu : Fundatia Bucuria Ajutorului
Primavara aduc speranta bolnavilor